Over M.I.P.

M.I.P._nv-tanks_en silos-GVK-polyester-teamSinds haar oprichting in 1984 heeft M.I.P. zich ontwikkeld tot een onafhankelijk en internationaal georiënteerd familiebedrijf. In de eerste periode lag de focus vooral op de agrarische sector, waarin het Europees marktleider is. Sinds het begin van deze eeuw zijn de activiteiten ook verbreed tot de industrie en winterdienst.

Een zware brand legde in 2006 de gehele fabriek in de as. Datzelfde jaar werd de familie Elst volledig eigenaar van. Op dat cruciale moment in haar bestaan heeft het bedrijf de keuze gemaakt om continu te blijven investeren in haar ontwerp- en engineeringskennis, kwaliteit, productieprocessen en dienstverlening. Hierdoor heeft M.I.P. zich ontwikkeld tot een professionele en betrouwbare partner voor haar klanten

M.I.P. wordt geleid door een jong en enthousiast managementteam, aangevoerd door een nieuwe generatie ambitieuze silo- en tankbouwers. In de afgelopen jaren heeft dit team het bedrijf met veel visie en durf uitgebouwd tot één van de modernste silo- en tankbouwers in Europa.

Deze ontwikkeling van M.I.P. is ook opgevallen bij anderen, wat zich onder meer uitte in de toekenning van diverse titels, waaronder Meest excellente onderneming en Trends Gazellen 2010 en 2011.