M.I.P. KRIJGT UITSTEKEND RAPPORT

  • M.I.P._nv-tanks_en silos-GVK-polyester-certificering-VCA
  • M.I.P._nv-tanks_en silos-GVK-polyester-certificering-ISO90012008

M.I.P heeft recentelijk de normen ISO 9001:2008 en VCA** ontvangen. Deze bedrijfscertificaten zijn een beloning voor het harde werk en kwalitatief hoogstaande silo’s en tanks.

Al een kwarteeuw onderscheidt M.I.P zich door continue investeringen in hoogtechnologische productieprocessen, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en dienst na verkoop. Voor al deze capaciteiten zijn we ook beloond met klanttevredenheid. Dat is en zal altijd onze drijfveer blijven.

De toekenning van de normen ISO 9001:2008 en VCA** is een bijkomende erkenning. ISO 9001:2008 is een kwaliteitsnorm die enkel gegund wordt aan bedrijven wiens producten en/of diensten systematisch aan hoge kwaliteitseisen voldoen.

VCA** staat voor VGM Checklist Aannemers waarbij VGM de afkorting is van Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Dit certificaat betekent dat M.I.P bijzondere aandacht heeft voor de veiligheid en de gezondheid van de werknemers alsook voor het effect van de activiteiten op de omgeving.

CEO Maikel Elst is trots, maar beseft dat de certificaten geen eindpunt zijn: ‘Deze certificaten zijn een bevestiging van onze visie en bedrijfscultuur, maar tegelijkertijd ook een stimulans om elke dag opnieuw het beste van onszelf te geven.’