Missie

M.I.P. is dé specialist in oplossingen voor een veilige, duurzame en efficiënte bulkopslag van complexe vloeistoffen en vochtgevoelige vaste stoffen.

Als onafhankelijk en financieel sterk familiebedrijf willen wij klanten helpen om de juiste keuzes te maken voor de opslag van hun kostbare materialen. Wij hebben de expertise in huis voor de juiste keuze van tank- en silomaterialen, en begrijpen de behoeften van uw sector om te adviseren over de toebehoren zoals voor vullen, ontluchten, ledigen en schoonmaken. Vanzelfsprekend kennen we de relevante regelgeving voor milieu, chemische producten en explosieveiligheid.

We realiseren maatwerkoplossingen, maar ook hele turn-key projecten voor onze klanten van planning en ontwerp tot finale oplevering en in bedrijfstelling.

Wij streven naar een continue verbetering van ons bedrijf en willen voor onze klanten een aangename en betrouwbare zakenpartner zijn. Hierbij heeft M.I.P. aandacht voor het welzijn van haar medewerkers, het publiek en het milieu.